Scandic Park ja muita vinkkejä Helsinkiin

 

Yövyin talviloman Helsingin-reissulla Scandic Parkissa. Sijainti ei ole aivan keskeisin pääkaupungin Scandiceista, mutta tämän reissuni kohteista monet olivat näillä suunnilla, kuten Töölön second handit ja Kansallismuseo. Kuvailisin Scandic Park -hotellia suureksi ja hyväksi perustason hotelliksi. Ei kaikista persoonallisin, mutta siisti, toimiva ja edullinen.

Huoneita Scandic Parkissa on 523. Hotellin huoneet, aula ja vuokrattavat tilat on hiljattain uusittu kokonaan. Minulla oli Standard-huone, joka maksoi Scandic Friends -hinnalla vain 79 euroa. Huone oli iso, 25 neliötä, ja siinä olisi voinut majoittua kolme. Sänkynä oli 200 cm leveä kingsize. Kylppärissä kosmetiikat ovat Face Stockholmin. Huone on kauniin harmoninen. Check in sujui hyvin.

Parkkeerauksesta en osaa sanoa, sillä olin liikkeellä julkisilla liikennevälineillä ja kävelin paljon kaupungin sisällä. Jos tarvitset ratikkaa Helsingissä, lähin pysäkki onkin kätevästi aika lailla hotellin edessä. Paremmalla säällä tai paremmin pukeutuneena vieressä olisi upea Töölönlahden ulkoilualue.

Koko kahden päivän reissua leimasi jonkinlainen väsymys ja paras veto reissufiiliksestä oli poissa. Milloinkahan opin antamaan itselleni pari päivää lepoa kotona, ennen kuin lähden reissuille koulun lyhillä lomilla?

Hotellin Famu-ravintolan hampurilaisateria Beyond-kasvispihvillä oli hyvä. Scandic friends -jäsenenä moniin annoksista tulee muutaman euron alennus. Scandic-hotellien tyyliin kuuluvasti täälläkin tarjoiltiin runsas ja monipuolinen aamiainen, ja kuten monilla hotelleilla nykyään, löytyy smoothiet, tuorepuurot ja hyvät hedelmävalikoimat. Ostin respasta tuloiltana vielä pienen valkoviinin mukaan huoneeseen enkä sitten kummemmin iltaa jaksanut viettääkään pienestä päänsärystä johtuen.

  • Hotelli oli pikkulomalle oikein sopiva ja riittävä, kun en nyt etsinyt mitään erityistä spa-hetkeä tai arkkitehtuurin helmeä. Mene Scandic Grand Centraliin tai Glo Hotel Artiin, jos kaipaat Helsingissä hieman erilaista hotellia. Myös Clarion Helsinki on kiva ja lähellä esimerkiksi Tallink Siljan terminaalia.

 

Talvinen Sofiankatu, jolla pizzeria Via Tribunali sijaitsee
Reloven all-day brunssi
Via Tribunali, Helsinki

Reissuni muut ruokailukokemukset tällä kertaa olivat Helsingin keskustan Via Tribunalin erinomainen napolilainen pizza sekä Relove Fredan (Punavuori) erinomainen brunssi ystävän kanssa.

Hotellin osoite: Mannerheimintie 46.

Scandic Hotel Parkin huonesivut:

https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-park-helsinki/huoneet#roomcat-Standard-Single

Blogiani voi seurailla Instagramissa @lentavajoogamatto.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Scandic Park ja muita vinkkejä Helsinkiin”

  1. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin avatar

    Piti oikein googlettaa tuo tarkempi sijainti, ja itse asiassa ei se kyllä minusta lainkaan hassumpi ole, vaikka nyt ei ihan rautatieaseman naapurissa olekaan. Helposti voisin sijainnin puolesta (ja muutenkin) majoittua tuolla!

    Tykkää

  2. lentavajoogamattoblogi avatar

    Minähän kuvittelin olevani menossa enemmän keskustassa sijaitsevaan hotelliin ja huomasin vasta junassa tarkistaa sijainnin 🙂 Helsingissä on aika monta Scandicia. Tämäkään sijainti Mannerheimintie 46 ei silti ole syrjäinen.

    Tykkää

Jätä kommentti